Over ons

De Ark van Delft is opgericht in 2015 en is inmiddels een begrip in Delft.

Onze klanten houden van onze royale 100% echte Beef burgers en verse producten. Ons motto is dan ook dat onze producten goed, eerlijk en lekker zijn.

Wij bereiden vele soorten hamburgers, hier een kleine greep uit onze beststellers:

De Italia Burger, Spaanse Burger, Franse Burger, Whisky- Stroganoff Burger, Sunny Side Up Burger, Blazing Luke, Spicy Burger of de Black Jack.

Daarnaast serveren wij ook smaakvolle lunchgerechten en hapjes en drankjes op ons terras;  wraps, luxe broodjes, club sandwiches, milkshakes, Ben en Jerry’s ijs, salades en verse smoothies.

Natuurlijk hebben we voor de zoetekauwen gebak van Dudok. Uiteraard kan u ook terecht voor een heerlijke koffie of thee op ons terras.

Ook aan de vegetariërs/veganisten is gedacht. Voor hen hebben wij naast (fruit)salades, de Wakame Burger van zeewier met sla, tomaat, gemalen aubergine en mayonaise. Ook de Falafel Burger gemaakt van kikkererwten, sla, tomaat, paprika, rode uien, humus, jalopenopeper en chilisaus is een goede optie. De 100% Vegan Wrap is tevens een aanrader, een veganburger gesneden in reepjes met rijk gevulde slamix, tomaat en salsasaus.

Heeft u een gluten- of andere allergie? Laat het ons weten als u vragen of speciale wensen heeft.

Tot ziens aan boord!